2011. ápr. 29.

Bachelor party avagy egy stílusos legénybúcsú rövid története


Péter barátom úgy döntött megnősül. Ebben nincs semmi különös, ez a "baleset" naponta megtörténik akárkivel.  Koko és a többi jó barát mint rendesen, megbeszéltek egy utolsó kanbulizást ami remélhetőleg emlékezetes lesz. Ez se különös, bár nem minden esküvő előtt van ilyen. Aztán a találkozón már érződött hogy nem egy közhelyes röfögés várható. Ugyanis a főhős kissé meglepődött hogy a társaság gengszer sztájlingban kezdett szállingózni. Épp kezdet elszontyolodni, amikor előkerült a ritka jó fej menyasszonytól titokban beszerzett, az alkalomhoz tökéletesen illő öltöny, cipő, kalap, nyakkendő!

A limorájd a városon keresztül, a Hősök terénél a fotózás, a laza iszogatás kellemes alaphangot adott. A Blahán ért véget az első szakasz, ott kicsit hülyültünk a rendőrökkel, de bárhogy kértem, nem akarták a fotó kedvéért -viccből- megbilincselni az "áldozatot". Ellenben készséggel felajánlották ha valami olyat követ el akkor akár rabosítják is. Épp nősülni készül, azért mi jár? -életfogytig! :)

Ebben a hangulatban tért be a csapat az Alcatrazba, ahol egy vidám, kis cellában folytatták az egymásnak és Péternek örülést. Fogyott "némi" alkohol ahogyan kell, volt harapnivaló is, mindezt megfejelte a Rubor Labii zenekar akik véletlenül épp aznap este csináltak parázs hangulatot az említett becsületsüllyesztőben.
legénybúcsúhoz limó, limóhoz öltöny, öltönyhöz nyakkendő, mindehhez barátok kellenek

driverina


highlife bros

the Man

veri important perszon

hősök

falling

Beatles után szabadon

nem kutyák

 the sopranos

tall

 long

city night ride

 Don Csicso

az élet császára (minimum ma este) 

vidám cella 

















az órásmester munkában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése